Bruiloft DJ

Bas is een veelgevraagde bruiloft DJ. Veel van zijn klanten kennen Bas van studenten- of hockeyfeesten en willen diezelfde DJ ook graag op het belangrijkste feest van hun leven. Een bruiloftsfeest heeft natuurlijk een aantal aspecten die de avond net even anders maken dan een ander feest. De avond vraagt meestal om gevarieerde muziek, met een relaxte start opbouwend naar een knallend feest. Bovendien is er een divers publiek, van jong tot oud. Zijn jarenlange ervaring, brede muzieksmaak en zijn scherpe blik zorgen ervoor dat Bas met zijn repertoire optimaal inspeelt op het publiek.

Bas neemt voorafgaand aan het feest in een persoonlijk gesprek uitgebreid de wensen van het bruidspaar door. Welke muziek wil het bruidspaar wél en welke willen ze juist niet horen? Wat zal de openingsdans worden? Zijn er nog andere optredens? Hoe sluit het feest af en is het bruidspaar daar bij of gaan zij eerder weg? Wat is de locatie en hoeveel gasten komen er? Wat zijn de wensen op het vlak van licht en geluid? Kortom, een bruiloft vraagt wat meer voorbereiding dan een ander feest.

Aangezien veel bruiloftsfeesten op locaties zijn waar geen of weinig apparatuur aanwezig is, regelt Bas meestal ook de apparatuur voor de avond. Hij werkt hiervoor samen met gerenommeerde verhuurbedrijven zoals Orange Rentals (Partytime) en Smits Light & Sound. Weer een zorg minder voor het bruidspaar.

Ook een band of muzikant naast de DJ op je bruiloft? Bas draait regelmatig een saxofonist(e), violist en met band MATMT. Check de voorwaarden op pagina DJ & Muzikant.

Weet je nog niet zo goed wat je wil met je bruiloft? Weddingplanner Nienke van Regelnichtjes is degene die jullie kan helpen met deze bijzonder dag!

Bruiloft DJ referenties:
oa Partytime Honeymoon show, Hortus Botanicus, Artis, Vondelkerk, Roode Hoed, West-Indisch Huis, Desmet Studio’s, CMA Zaal, Industrieele Groote Club, Landgoed Duin & Kruitberg, De Veranda, Tijn Akersloot, North Sea Jazz Club e.v.a.

zie ook de referenties pagina voor recente reacties